Sloopwerken

Sloopwerken

Wij hebben een jarenlange ervaring in sloopwerkzaamheden. Van kleine hak-en breekklussen tot het slopen van volledige gebouwen zoals huizen en schuren.

Slopen is een vak

Slopen is een vak, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. ”Dat doen wij zelf wel even” Er komt veel kennis van materialen. gereedschappen en constructie bij kijken, om op een veilige manier te kunnen slopen. Een goede sloper bespaart een hoop tijd door een slimme manier van het uitvoeren van zijn werk. Ook belangrijk zijn gebruik van de juiste machines en gereedschappen, het slopen in de juiste volgorde en het gelijk sorteren van de afkomende materialen, wat ook zal schelen in de kosten voor het afvoeren van het sloopafval. Een echte vakman herkent ook gelijk de aanwezigheid van asbest. Indien dit wordt aangetroffen worden de werkzaamheden stil gelegd. Wij kunnen dan voor u contact opnemen met een gecertificeerd asbest saneringsbedrijf, waar wij nauw mee samen werken, zodat het asbest op een veilige manier kan worden verwijderd.
sloopwerk kunstwerk

Leegslopen

Onder het sloopwerk valt ook het ”leegslopen” van woningen, winkelpanden, kantoren, afdelingen in zorginstellingen etc. U moet hierbij denken aan de grove dingen zoals het verwijderen van vloeren, muren, trappen, keukens en badkamers. Maar bijvoorbeeld ook behang afstomen of tapijt verwijderen vallen binnen deze werkzaamheden.

Bovrie 002

Koppensnellen

Voor het afhakken van paalkoppen van woning, schuur, terras of aanbouw, bent u bij ons aan het juiste adres. Handmatig snellen wij de palen en desgewenst verzorgen wij het opruimen en afvoeren van het afgekomen puin.

Sloopwerken
9
PICT4787

Veiligheid

Onze slopers zijn uitgerust met uitgebreid gereedschap welke allemaal gekeurd zijn. Ook zijn zij voorzien van alle persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel stof vrij, dit beperken wij door gebruik te maken van stofafzuigers en water-vernevelaars. Deze maatregelen worden voornamelijk toegepast bij het leegslopen van badkamers of het uithakken van trapgaten, raam-en deursparingen.

Aanverwante werkzaamheden

Uiteraard doen wij ook opruimwerkzaamheden en indien nodig leveren wij ook de containers voor het sloopafval. Wij beschikken ook over graafmachines voor bijvoorbeeld graafwerkzaamheden t.b.v. het realiseren van een kelder.