Sloopwerken

Sloopwerken

Wij hebben een jarenlange ervaring in diverse sloopwerkzaamheden. Van kleine hak-en breekklussen tot het slopen van volledige gebouwen zoals huizen en schuren. Alle sloopwerken zijn weer anders en daarom beschikken wij over uiteenlopende machines en gereedschappen om iedere klus te kunnen klaren!

Sloopwerk Vinkeveense Plassen
Dit huis stond op een eiland bij de Vinkeveense Plassen waar geen grote kraan kon komen. De enige mogelijkheid was een kleine machine per schip aanvoeren. Op dezelfde wijze moest het sloopmateriaal afgevoerd worden.

Slopen is een vak

Slopen is een vak, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken. ”Dat doen wij zelf wel even” Er komt veel kennis van materialen. gereedschappen en constructie bij kijken, om op een veilige manier te kunnen slopen. Een goede sloper bespaart een hoop tijd door een slimme manier van het uitvoeren van zijn werk. Ook belangrijk zijn gebruik van de juiste machines en gereedschappen, het slopen in de juiste volgorde en het gelijk sorteren van de afkomende materialen, wat ook zal schelen in de kosten voor het afvoeren van het sloopafval. Een echte vakman herkent ook gelijk de aanwezigheid van asbest. Indien dit wordt aangetroffen worden de werkzaamheden stil gelegd. Wij kunnen dan voor u contact opnemen met een gecertificeerd asbest saneringsbedrijf, waar wij nauw mee samen werken, zodat het asbest op een veilige manier kan worden verwijderd.

sloopwerk winkelcentrum
Sloopwerk van een kunstwerk in winkelcentrum

Leegslopen

Onder het sloopwerk valt ook het ”leegslopen” van woningen, winkelpanden, kantoren, afdelingen in zorginstellingen etc. U moet hierbij denken aan de grove dingen zoals het verwijderen van vloeren, muren, trappen, keukens en badkamers. Maar bijvoorbeeld ook behang afstomen of tapijt verwijderen vallen binnen deze werkzaamheden.

Trapgat sparing

Veiligheid

Onze slopers zijn uitgerust met uitgebreid gereedschap welke allemaal gekeurd zijn. Ook zijn zij voorzien van alle persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij sloopwerkzaamheden komt vaak veel stof vrij, dit beperken wij door gebruik te maken van stofafzuigers en water-vernevelaars. Deze maatregelen worden voornamelijk toegepast bij het leegslopen van badkamers of het uithakken van trapgaten, raam-en deursparingen.

Vloer hakken
Opruimwerkzaamheden
Veiligheid


Aanverwante werkzaamheden

Uiteraard doen wij ook opruimwerkzaamheden en indien nodig regelen wij ook de containers voor het sloopafval.

Wij beschikken ook over graafmachines voor graafwerkzaamheden t.b.v. het realiseren van een kelder of uitbouw. Juist de wat kleinere machines, waardoor wij (bijna) iedere steeg en tuinpoort of huis in kunnen komen.

Kijk ook eens bij onze projecten